Kalıcı Parfüm Nedir?

20-01-2023 14:35
Kalıcı Parfüm Nedir?

Yoğunluk oranı diğer parfümlere gire daha fazla olanlara kalıcı parfüm denir. Esans oranları % 10 ile % 20 arasındadır. Kokunun kalıcı ve olmasının sebebi budur. Kalıcı parfüm olarak adlandırılan bu parfümler genellikle kış aylarında tercih edilmektedir. Kalıcı parfüm kokuları bilinmesi üzerine genellikle 12 saat sürmektedir. Kalıcı parfümlerin çeşitleri kadın ve erkek olmak üzere pek çok markada bulunur. 

 

 Kalıcı Parfüm Nasıl Anlaşılır?

 

 Kalıcı parfümler de farklılıklar bulunmaktadır. Parfümler de var olan üç farklı kalıcılık derecesi vardır. Bu dereceler EDP, EDT ve EDC olarak ortaya çıkmaktadır. Bir parfümün üzerinde EDP yazısı varsa o parfüm çok kalıcıdır. Bu özellikteki parfümlerin içerisinde yüksek oranda esans bulunmaktadır. Kalıcı parfümler de dikkat edilmesi gereken önemli bir kriter bulunmaktadır. Her parfüm herkeste aynı kokmaz ve aynı süre boyunca kalıcılık göstermez. 

 

 Parfümün Kalıcı Olması İçin Vücutta Hangi Bölgelere Sıkılmalıdır?

 

 Parfümlerin kalıcılığının yoğun olması için vücutta nabız bölgelerine sıkılması gerekir. Bu nabız için olan özel bölgeler ise;

 

 1- Kulak arkası bölgesi,

 2- Bilek içleri bölgesi,

 3- Boyun bölgesi,

 4- Dirsek içleri bölgesi,

 5- Diz arkaları bölgesi,

 6- Göğüs bölgesi olmak üzere sıralanır.

 

 Kalıcı Parfüm Markasına Örnek Bir Marka Slazenger

 

 Kalıcı parfümler hakkında detaylı bilgi almak ve sitemizi ziyaret etmek için kozmetikburada.com.tr süresinden ulaşabilirsiniz. Kalıcı parfümlere örnek olarak çok sayıda marka bulunmaktadır. Bu markalara en güzel örnek Slazenger markasıdır. Slazenger parfümleri hem erkek hem de kadınları etkilemeyi başaran parfümler arasındadır.

 

 Slazenger markasının kalıcı kokuların da ki esanslar; mistik odun, baharatların gizemli dünyası, amozon orman kokuları gibi. Koku seçeneği her tarza hitap eden özellikle çiçek kokuların da ileri bir markadır. Kalıcılık oranı da esanslar yüzünden yüksek bir markadır.

 

 Sitemizde bu parfümlere yer vermekteyiz. Slazenger parfümler ve diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi bütçe dostu parfümlerdir. Kadın ve erkek olmak üzere gündüz ve geceye uygun çok sayıda parfüm bulunur. Sizin için en doğru kokuyu seçerek kalıcı parfümlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Gün boyu size eşlik edecek ve çevrenizi oldukça etkileyecek kokulardır. 



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.